Beschrijving

- Reinwardtstraat 100 te Den Haag

Op zoek naar een heerlijk appartement op de 1e verdieping die u vrijwel direct kan betrekken zonder te klussen? Zoek dan niet verder!

Wij bieden u aan; In een heerlijk rustig straatje, zeer nette en slim ingedeeld beknopt 3-kamer appartement. Het appartement is volledig gestukt en gesaust. Volledig voorzien van dubbele beglazing, deels kunststof en origineel detail glas in lood is bewaard gebleven aan de voorzijde. Balkon aan de achterzijde over de gehele breedte. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, nette badkamer en keuken. Het appartement is gelegen om de hoek van de Oudemansstraat met tramhalte op loopafstand. De Haagse Hogeschool en NS station Hollands Spoor zijn gelegen op korte afstand. Diverse winkels en restaurants in de directe omgeving aanwezig net als alle overige denkbare randstedelijke voorzieningen. Ook de Megastores is op enkele minuten fietsen van het appartement. Centraal gelegen t.o.v. het Centrum van Den Haag, Delft en Scheveningen. Met de auto bereikt u binnen 5 minuten de A4, A12 of A13.


Indeling:

Open portiek, entree van de woning op de eerste verdieping, gang met toilet en vaste kast, sfeervolle woonkamer aan de voorzijde, ruime badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en opstelplaats wasmachine, tussenliggende keuken voorzien van inbouwapparatuur, 2 slaapkamers aan de achterzijde met beiden toegang tot het achterbalkon.


Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1926;
- Gelegen op eigen grond;
- Zeer net 3-kamer appartement;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren (Totaal VvE Beheer) met een maandbijdrage van € 75,-;
- Verwarming en warmwatervoorziening middels CV-combiketel (AWB en in eigendom);
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Achterzijde volledig voorzien van kunststof kozijnen;
- Balkon aan de achterzijde over de gehele breedte;
- Energielabel D aanwezig met een energie index van 1,89 (label geldig tot 04-04-2023);
- Oplevering, kan snel.

Vraagprijs €210.000,- K.K.

Kenmerken