Omschrijving

Altijd al riant willen wonen aan het open vaarwater in Voorschoten ook wel genoemd de Parel aan de vliet? Stop dan nu met zoeken en kom vrijblijvend een keer kijken op Pijlstaartpad 20 in Voorschoten.

Deze ruim bemeten woning ligt heerlijk centraal aan het open vaarwater. Wie wil er nou niet vanuit zijn achtertuin zijn boot in stappen en dan genieten van de vrijheid op de vlietlanden, kaag of naar het centrum van leiden varen? De woning heeft momenteel drie slaapkamers maar deze uitbreiden naar vier of vijf kan zonder te grote ingreep.

Indeling

Via de voortuin komt u met een trapje bij de voordeur. De garage is gelegen onder de woning net zoals de werk/slaap kamer. In de hal het toilet en trap naar het souterrain en de vaste trap naar de eerste verdieping. De woonkamer met hoger gelegen woonkeuken is zeer ruim en licht. De keuken is in L opstelling en op leeftijd dus zal door nieuwe eigenaar naar alle waarschijnlijkheid worden vernieuwd. Het terras aan de voorkant van de woning op het westen is dus gelegen aan de kant van de keuken  De woonkamer is zeer ruim maar toch knus te gelijk. De open haard geven de ruimte sfeer en de uitbouw maakt de woning licht. De achtertuin met aanlegsteiger voor uw boot maken deze woning perfect voor de watersporter.

Eerste verdieping

Met de vaste trap komt u op de eerste verdieping hier bevinden zich de ruime slaapkamer met kantoorruimte aan de achterkant van de woning, de slaapkamer aan de voorkant, de badkamer en separate toilet.

Tweede verdieping

Met de vaste trap komt u op de zolderverdieping. Deze verdieping voldoet net niet aan de normen om deze als woonoppervlakte te benoemen. Er zijn twee velux dakramen en de stahoogte is weliswaar twee meter hoog maar niet over voldoende vierkante meters. Momenteel is deze ruimte dus ook in gebruik als slaapkamer.

Overige verdiepingen

Met de vaste trap komt u in het souterrain. Hier is de opstelplaats van de wasmachine en droger in een aparte kast. Het kantoor welke ook gebruikt kan worden als slaapkamer ligt aan de voorkant naast de garage.

Balkon

Aan de voorkant gelegen terras waar u tot laat heerlijk in de zon kunt zitten.

Tuin

De achtertuin aan het open vaarwater met eigen ligplaats voor een boot.

Bijzonderheden

- Gelegen aan het open vaarwater met aanlegplek voor een boot. 
- Een woning met veel ruimte een bruto vloeroppervlakte maar liefst 264 m2 en een inhoud van 600 m3.
- Inpandige garage 
- Oplevering in overleg
- Vraagprijs 575.000,00 euro k.k.

Kenmerken